Las Palmas

Luceyblue
Ina&Buc&Simon&Amanda
Wed 19 Nov 2008 08:08
Hei venner, 

Mannskapet på Lucey Blue har hatt noen ganske hektiske, men supre uker i Las Palmas. I motsetning til det man skulle tro, så er livet ombord Lucey Blue nå VÅR hverdag, og det blir ikke strand og is-spising som man gjør på ferie. 

Vi har skole-jobbing, inkludert diskusjon og kjedsomhet som dette gjerne innebærer. Vi står endeløse timer i kø på Supermercado, og konstant rydding av båt  og vasking av klær på brygga eller vaskeri, og alle ombord har skjønt hvor viktig det er at alle små ting har sin faste plass, og der skal de ligge når de ikke blir brukt! Jeg synes vi er blitt veldig flinke! 

Årets lykkeligste uke ombord var uken vi fikk besøk av Tobias (simon sin beste venn) og Linda. Endeløse timer på stranden og masse skravling, Amanda med Abba danseshow på dekk, utkleding, og rapping og mange mange timer med prat og latter til langt på natt. Takk og takk for at dere tok dere tiden for å komme å besøke oss, Linda og Tobias!!!! Dere har spredt mer lykke og glede enn dere selv vet. 
Første bilde er av Simon og Tobias og ti-talls Toro Tomatsupper med makaroni som Amanda skal kose seg meg over Atlantern og Stillehavet. Bildet under viser mating av fisk fra trappeluken (her ser du kjøkkenet mitt, Anne!)

Barna og jeg besøkte familien vår på Tenerife, og de er så familiekjære og tydelig glade i Lorenzen-familien sin, så vi følte oss så "elsket"  og velkomne. Språket gikk på lett spansk og lett norks og det gikk veldig bra. 

Lolita feiret sin 65 års dag og trommet sammen til familieparty (som man gjerne gjør i spania...og da kommer det aldri mindre enn ALLE sammen). Bildet er viser Pepe og Diego, Paia og Bea bakerst, Lolita (m/kake) og Karen Louise i midten, og Simon og Amanda og alle tremeningene rundt dem. Denne dagen kommer barna til å huske hele sitt liv, det var veldig veldig verdifult og spesielt. 


Siste bilde viser Simon på surfekurs på Pozo playa. Ikke mye naturlig strand her, nei, men rullesteiner og vulkansand og mye vind, men varmt.  

I dag er det onsdag før seilasen starter søndag. Stabilt internett-forbindelse har vært en utfordring, så jeg skal stikke bort på Sailor´s Bar og sende denne til bloggen, og hvis det er vellykket (!!!!) så skal jeg skrive litt mer. Buc kommer hjem fra jobb i morgen, og alle hjerter gleder seg!!!


 JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image