Undervies til Tonga

Ronja
Jan Morten Ruud
Sat 5 Jun 2010 21:55

Position: 18:47.95S, 171:55.29W

 

Vi er halvveis til Tonga, regner med å være fremme rundt lunsjtider i morgen.

Starten gikk i går ved 16:00 tiden fra Niue, i fint lite vind (2 knop). Det ble motorseiling i 5-6 timer føre vi fant vind rundt en 12-16 knop. Fin seiling hele natten, men nå går vi for motor igjen, og forventer å måtte motre hele veien inn til Tonga fra nå.

 

Været er upåklagelig. Det var en kjeeeeempe squall i natt som vi klarte å kjøre rundt. Pga av lite vind lå den nesten helt stille, så vi brukte et par timer på å komme rundt den, men det var det verdt – for den var stor, mørk og stygg.

 

I går laget Mona og Lars en kjempegod middag, så nå er Lars på 0 med maten, etter en annen middag med curry kylling som var så sterk at ingen klarte å spise den. Bra var det, for da fikk vi anledning til å ha mange morsomheter på Lars sin bekostning – men som sakt, nå er han på 0 igjen.

 

Hilsen oss på Ronja