Ryddedag i Cherbourg

Ronja
Jan Morten Ruud
Wed 15 Jul 2009 21:14
Coordinates:   W02.31.941, N49.38.849
    
Våknet med klare tanker om å bruke dagen effektivt siden det var for mye vind til å reise videre. Vi var ganske stolte da vi både hadde vasket tøy ,tørket tøy samt fylt diesel før frokost. Nå inntar vi sjelden frokost før kl.11,00, men vi var ganske fornøyde.
Senere på dagen gikk vi til et opplevelsessenter som het Cite del a Mer. Der fikk vi omvisning i en  ubåt og så mange akvarier. Det var ganske flott.
Kvelden ble brukt til å forberede oss på en tidlig start i morgen. Når vi nesten skulle legge oss kom 4 staute karer fra tollvesenet ombord i båten vi hadde på utsiden av oss. Alle ble veldig nysgjerrige på hva de ville med  disse hyggelige menneskene fra Nederland som vi hadde pratet ganske mye med. Etter en liten stund gikk de igjen og vi fikk høre at de egentlig ikke var ute etter noe spesiellt.
Så kunne vi alle legge oss for å sove noen timer.
Vibeke