Kingdom of Tonga - Nuku

Ronja
Jan Morten Ruud
Mon 21 Jun 2010 18:40

Position: 18:42.76S, 174:02.27W

 

I Nuku så ankret vi opp rett bak hjørnet på en odde ytterst på øya, ut mot en sund over til neste øy, og det var kriddende hvit sand over alt. Destiny lå allerede godt ankret opp her fra før, sammen med en rekke andre WARC båter.

 

Dagens event etter hulene var festen i landsbyen. Vi hadde hørt at man betalte for maten, men at man tok med egen drikke. Det kunne ikke vår venn fra Destiny forstå var riktig, så de tok ikke med egen drikke, så det første han måtte gjøre var å gå tilbake å hente drikke.

 

Hele seansen var en opplevelse. Maten var ikke god, og det var lite. Musikken var dårlig og strømmen fra det lokale aggregatet gikk hele tiden.

Men det var allikevel en spesiell og hyggelig aften som vi ikke ville vært for uten.

 

Og det var køl mørt på vei hjem gjennom landsbyen for å komme til jollene som lå 10 minutter av gårde. Vel frem så vi alle at vi skoene fulle av griseskitt, så det ble en ekstra vask av ben og fottøy føre vi dro av gårde i jollene. Morgenen etter så vi at vi ikke hadde vært flinke nok med dette, så det ble en ny vaske runde av sko og joller.

 

Vi stortrives her i Tonga, alt er vell.

 

mvh the Ronja people