Vilamoura - siste deg ...

Ronja
Jan Morten Ruud
Fri 11 Sep 2009 07:13

Coordinates:   W08.16.010, N37.05.048

 

En litt trist dag, det er siste dagen hvor Mona, Stian, Kirsti, Ole Harald og Kaisa er på besøk - lørdag skal de reise hjem igjen til Norge.

Godt det ikke er så lenge til vi treffer dem igjen, vi skal i barnedåp til Kaisa førte uken i oktober, og etter det så mønstrer Stian på for et år, han skal være med oss videre helt over til Australia.

 

I dag ble kalesjen til cockpit vasket og rydde vekk for godt (inntil vi er på tilbake i mer nordlige farvann om ca 2 år). Vi har satt opp biminien, og tror og håper vi ikke vil få brukt for noe cockpit telt på en god stund.

Været er helt supert, og nå har det vært så stille at endelig var det grønt flagg på stranden. Ungene kom opp etter en halv time og sa at det var kjedelig å bade med så lite bølger – aldri er de fornøyd J

Båten er blitt gjort klar til avreise fra Vilamoura lørdag, og dagen i dag skal nytes sammen med familien som er på besøk føre de reiser hjem i morgen.

Vi har funnet oss en liten super koselig strandrestaurant, ligger på stranden og har fantastisk utsikt over havet. Kveldens middag ble inntatt der, og siden gikk vi over til Nikki Beach, hotellets hage med diverse barer, et kjempefint sted – bilder kommer som vanlig i neste reisebrev.

 

Jan Morten