17. Mai

Ronja
Jan Morten Ruud
Mon 17 May 2010 22:38

Position: 16:28.61S, 151:45.71W

 

 

Det er 17. Mai og vi har pyntet Yacht Klubben med små 17. Mai flagg. Mange går rundt å lurer på hva disse flaggene gjør på bordet. Det er en del som heller ikke vet at de er Norske flagg. Vel, har hatt en del diskusjoner med Irer, Skotter og Engelskmenn som synes vi er helt analfabeter i forhold til Britisk historie. Skal man hode seg inne med alle sammen, er det jammen litt av en balansegang, men det meste pleier å løse seg utover kvelden i baren (eller noen ganger bli verre).

Det var dingy race i dag og Ronja stilte lag med Stian, Lars, Snorre og Vilde. Forberedelsene var det ikke noe å si på, det var laget mel, vann og stink bomber som skulle brukes mot de forskjellige konkurrentene. Starten gikk kjempebra, og Team Ronja kom virkelig godt ut. Frem til rundingsbøyen gikk det hele egentlig veldig bra, men så – så ble iveren over å få brukt noen av bombene for stor og hele fremdriften stoppet opp i et eneste stort sjøslag der ute på vannet. Melskyene sto rundt Ronja, så det var helt umulig å få med seg hva som skjedde der ute. Resultatet ble i hvert fall klart, delt sisteplass med Tucanon (som forøvrig var de som startet krigene skal vi tro deltagerne fra Ronja).

På kvelden hadde World ARC laget i stand et kjempehyggelig Barbecue Party på Yacht Klubben. Det ble en sen men hyggelig kveld, godt det ikke er noe spesielt som skal skje i morgen.

 

Over og ut fra oss på Ronja for i dag.