Salt Wistle Bay

Ronja
Jan Morten Ruud
Fri 1 Jan 2010 17:24
Position: 12:38.86N, 61:23.48
 
Våre gode venner på Odin  og Maggy V feiret nyttårsaften på Whistle Bay . Vi ville gjerne se dem igjen før vi drar videre mot Panama og de setter nesen nordover. Derfor dro vi dit første dagen i det nye året. Vi hadde en liten stopp på Tobago Cays et eldorado for dykkere og snorklere.Vi svømte en liten tur med skilpaddene som holder til der. Vi gleder oss til og dra tilbake dit.
På ettermiddagen ankom vi Whistle Bay og Vilde ble straks hentet av Nicolai i Odin og forsvant inn på stranden der hun koste seg med vennene sine i Odin og Maggy.
Vi andre drakk Rumpunsj sammen med Go Beyond.
PÅ kvelden ble Vilde invitert op restaurant sammen med Odin siden de ikke kunne være sammen med oss på Vildes bursdag.
Resten av Ronjagjengen tok en tidlig kveld, utenom Vibeke som dro en tur over til Hella på Odin som var igjen i båten pga. forkjølelse.
Veldig hyggelig - helt til noen plutselig lyste med en lykt ned i båten og påsto at ankeret deres hadde sluppet. Dette  var ikke tilfelle, men Jan Morten og Snorre kom til hjelp. Det var mye bølger inn i bukta og mange båter som lå på anker, Så på Ronja satt vi ankervakt denne natten for å følge med og se at vi ikke skulle treffe noen av de båtene vi hadde rundt oss. En litt tøff start på det nye året, men 1 time hver klarte vi bra., og vi kræsjet ikke med noen.
Vibeke