Vilamoura

Ronja
Jan Morten Ruud
Tue 8 Sep 2009 15:34

Coordinates:   W08.16.010, N37.05.048

 

Tirsdag våknet til veldig mye vind rett i mot og turen til Vilamora ble utsatt til etter lunsj for da sa skipperen at vinden skulle løye og dreie nord.

Formiddagen ble brukt til skole, avslapping og litt venting.

Etter lunsj hadde vinden løyet ganske mye og vi dro av gårde over sundet mot Vilamora. Det var en veldig stille og rolig tur. Underveis stoppet vi og noen av oss badet fra båten. Det var trivelig.

 

Vel fremme i Vilamora la vi til etter anvisning fra havnepersonalet helt innerst på brygga. Det var en fin plass, men skipperen funderte litt på om det kanskje var litt grunt når det ble lavvann til natten. Etter en del fundering ringte Jan- Morten til havnekontoret som bedyrte at vannet bare ville synke med en halv meter. Vi besluttet likevel å flytte båten så skipperen skulle slippe å ligge våken halve natten.

Og en ting er ihvertfall sikkert, her i Vilamora har de veldig lange halvmetere. Vannet sank med ca. 2 meter og vi var veldig glade for at vi hadde flyttet båten.

 

En liten nedtur ble det også da vi gikk for å bade i sjøen. Det var veldig store bølger og det gikk nesten ikke an å bade.

Vi avsluttet dagen med en flott middag på en av de mange restaurantene som ligger rundt havnen, og gleder oss til å ha flere fine dager på dette flotte stedet.

Vibeke