Brest dag 3

Ronja
Jan Morten Ruud
Fri 24 Jul 2009 11:11

Coordinates:   W04.29.290, N48.22.723
    

Nå er været i ferd med å bli bedre, ser fint ut frem mot helgen. Mandag, tirsdag og onsdag kan det bli fint vær til å gå over Biscaya, vi får se hvordan saker og ting utvikler seg.

Snorre og Jan Morten tok en jolletur ned til en annen havn som ligger i Brest (ca 2 Nm unna). Der var det full fart - VM i Europajoller, hvor vi fant mange deltagere og mennesker fra Sverige og Norge. VI la jolla vår sammen med support båtene til deltagerne. Når vi kom tilbake og skulle reise hjem, så var jolla vår helt omringet av svenske og norske gummibåter (som brukes som støtte underveis til de som seiler). Litt styr for å komme oss ut. På vei tilbake hadde det blåst opp en del, så det ble en våt tur tilbake. Snorre og Jan Morten gikk rett i dusjen med klærne på.

På kvelden var det festival med konsert rundt havna i byen. Mye liv å røre, stort sett som hjemme. Mange glade og fornøyde mennesker ute langs gatene.

Snorre og Vilde fikk en lokal kunstner til å tegne seg  midt i markedsgata. Det liknet ikke helt, men det er et artig minne å ha med fra Brest.

Vi spiste middag på en texmex restaurant som minnet om Hard Rock cafe i innredningen- kult.

Vi kjøpte sukkerspinn i markedsgata før vi frøs så mye at vi bare ville til båten.

Temperaturen er som en litt kald nosk sommer.

 

Jan Morten