Brest dag 2

Ronja
Jan Morten Ruud
Thu 23 Jul 2009 21:14
Coordinates:   W04.29.290, N48.22.723
    

I dag har Jeanneau vært og jobbet med motoren. Språket er en utfordring. Teknikeren som de har sendt virker flink, og jeg har fått flere kommentarer på brygga at han er den beste - men han kan ikke en stavelse engelsk. Vi har fått inn en kommunikasjonsform som går på at han jobber og når han trenger å diskutere noe med meg så går vi til havnekontoret hvor det finnes en person som kan engelsk. Han fungere da som oversetter - det funker bra.

 

De var ikke betydelig imponert over de pakningene som den danske service teknikeren hadde laget. De rev han ut med en gang, og har bestilt nye. De kommer selvfølgelig ikke før til mandag. Skal bli spennende å se hvor lenge vi blir sittende stuck her. Det er uansett ikke noe vær akkurat nå til å krysse Biscaya, så hittill tar vi det hele med ro.

 

Ungene brukte hele dagen rundt om kring i byen, de var ikke hjemme føre ved 18 tide.

Snorre har kjøpt en kortstokker maskin, skal bli spennende å se hvordan den virker ?

 

Vi har det bra i Brest, selv om været er helt råttent. Regner og blåser.

Vi gleder oss til komme lenger sydover.

 

Jan Morten