Sines

Ronja
Jan Morten Ruud
Wed 26 Aug 2009 15:17

Coordinates:   W08.51.583, N37.57.960

 
 
Strålende vær når vi dro fra Cascais med retning Sines.
Turen nedover gikk greit  og uten komplikasjoner.
Allikevel ønsker vi at noen kommer nedover her for å lære portugiserne hvordan de skal merke fiskegarnene sine.
Blanke plastflasker er ikke lett og se i strålende solskinn, men vi klarte oss uten å kræsje med noen av dem i dag også. Vi holdt skarpt utkikk og etterhvert ble det mindre av dem.
Vi ankom Sines ca. kl. 17.00. Da hadde solgangsbrisen virkelig kommet godt i gang og det blåste friskt. Vi hadde i utgangspunktet tenkt å ankre på stranden,men nå ville vi heller gå inn i havnen som lå like ved.
Det var plass og gikk greitt, men før havnepersonalet kunne ta oss i mot ble det en liten kø av båter som ville ha plass i havnen. Vi norske båtene (Mio og Ronja) skjønte dette godt,men for tyskere var visst dette et nytt begrep. De prøvde og snike før Mio, men Torjo kom med noen velvalgte gloser og holdt dem på plass i køen.
Vel fortøyd ble det først bading fra båten, deilig og varmt i vannet. Litt senere gikk vi alle inn på strandbaren for å ta en drink. Det var helt fantastisk og sitte der og se solen sakte men sikkert gå ned i havet.En skikkelig forsmak på livet i Karibeen.
Vi avsluttet kvelden med middag i Mio.Det var en kjempekoselig kveld.
Vibeke