Dag 2: Rabat - Lanzarote

Ronja
Jan Morten Ruud
Mon 28 Sep 2009 11:19

Coordinates:   W09.47.592, N32.37.372 

Seilt 187av 466Nm, 279igjen

Nattvaktene gikk helt fint. Været er ikke det beste, lite og varierende vind, så det har blitt mye motorkjøring. Hadde en periode på 6 timer hvor vi hadde fin seilvind. Føler at værgudene var med oss i natt, fordi det var mange regnbyger rundt om kring som vi så på radaren, men de gikk alle utenom oss.

Håper det kommer litt mer vind utover dagen (ps litt - ikke mye). Hvis det ikke gjør det så må vi en tur innom Marokko for å fylle mere diesel. Det blir i så fall Agadir, hvor vi er da er fremme i morgen tidlig. Da er det bare 150 Nm igjen til Lanzarote, som er gjrot på et døgn.

Vi får se hvordan det utvikler seg utover dagen.

Hilsen oss alle på SY Ronja