Smøgen

Ronja
Jan Morten Ruud
Mon 15 Jun 2009 18:17

Coordinates:

   

E11.13.4400, N58.21.1985

   

Strålende sol og fin vind fra Nord nedover Svenskekysten - bedre kan det ikke bli.

Vi ankom Smøgen ved 17 tiden, og fikk en fin plass inne i havna. Det var ganske trangt om plassene - vi opplever at det er mange som er på tur allerede (trodde vi skulle få hele skjærgården for oss selv de første to ukene).

 

Snorre kom ikke opp i muntlig, slik at nå er Vibeke og Snorre på vei ned buss og dermed blir vi fulltallig i fam. Ruud.

Neste påmønstring er i Ballen på Samsø, hvor Vilde (dama til Snorre) skal være med oss en god stund (vi får se hvor lenge hun holder ut med fam. Ruud på tett hold). Planen er at hun skal være med ned til middelhavet og reise hjem i begynnelsen av august.

 

Kroppen er fortsatt innstill i jobb modus. Har ennå ikke forstått at vi er på tur.

 

mvh Jan Morten