Vennefest i Hallangspollen

Ronja
Jan Morten Ruud
Sun 14 Jun 2009 09:27

Coordinates:

   

E10.38.2400, N59.41.9199

Address:

   

1.9 nm north-west of Frogn

 
 
Våkner i dag til en strålende dag her i Hallangspollen. Norge bestemte seg for å gi oss sitt beste værminne på vei rundt jorden.
Gårsdagen var fantastisk. Strålende sol og med både venner og familie på brygga ble starten på eventyret akkurat slik vi hadde tenkt oss. Tusen takk for alle gaver og gode avskjedsord. det varmer langt inni sjel og vite hva vi har her hjemme.
En strålerende tur til Hallangspollen. Vi måtte gå for motor fordi det var lite vind,men mor fikk brukt tiden til å øve på og bruke kartplotter og autopilot. Jeg skal nok klare det ,men det tar nok litt tid.
Utenfor Oscarsborg ble vi møtt av eskortetjenesten-Nicolay-og loset flott inn til Hallangspollen, der festkomiteen tok i mot på bryggen. følte oss veldig priviligerte.
 
Dagen fortsatt med tilsig av resten av vennegjengen samt soling, bading og god vin.
Strålende flott stemning hele dagen og kvelden, med grilling og god dessert og fantastisk selskap.
Taler ble avholdt og lykkeønskninger overbrakt. Noen mente vi var litt gærne, men det er vel ikke helt feil.
 
Nå morgenen etter er vi bare glade og solen er med oss i dag også.
Senere i dag går ferden  videre sørover for Vilde og Jan-Morten, men Snorre og Vibeke må  være igjen for å finne ut om Snorre skal aHa muntlig eksamen på onsdag. vi reiser etter så fort som mulig.
Det er med en god følelse vi nå forlater gamlelandet og takker alle som har bidratt og bidrar til vennskap og hyggelige stunder for alle oss 4. Takk skal dere ha.
 
 
Vibeke