Sark

Ronja
Jan Morten Ruud
Sat 18 Jul 2009 18:07
Coordinates:   E01.37.305, N49.27.345
    
Vi sto på ferjekaien kl. 8.30 for å reise over for å sykle rundt på den bilfrie øya Sark.
Det var som å ta noen tiår tilbake i tid. Ferjeleiet var nok en gammel sjørøverhavn. Vi hadde følelsen av at i akkurat gikk glipp av en skikkelig sjørøverfest.
Vi kjørte traktor med tilhenger opp til "byen", hvor vi leide sykler.
Overalt  var det skilter som visste hvor lang tid det tok å gå til de forskjellige stedene.
Vi syklet ut til en plass som de kalte little Sark. Det var idyllisk og flott natur. Little Sark er en liten øy med broforbindelse. Broen lå høyt over havet med bratt ned på begge sider. Veldig skummelt spør du meg, men fantastisk flott å se på.. Barna ville gjerne klatre ned til stranden, noe de også gjorde, uten voksenfølge. Vi dro tilbake til "byen" og fant en koselig restaurant. Det var bra. For bare en liten stund etter vi satt oss kom regnet og det bøttet ned hele ettermiddagen. Barna kom etterhvert glade og våte med sekken full av flotte steiner de hadde plukket på stranden .
Det ble en våt avslutning på en flott dag på Sark.
Vibeke