Isle of Wight

Ronja
Jan Morten Ruud
Tue 7 Jul 2009 18:10

Coordinates:

   

E02.22.385, N51.02.824

 

Ja, så ble det tur til Isle of Wight med bil og ferje.

Kl. 2.00 er fryktelig tidlig å stå opp, man har akkurat sovnet.

Opp kom vi og turen dit gikk helt etter skjema.

Vi hadde ikke helt tatt høyde for tidsforskjellen mellom England og Frankrike, men det betydde bare at vi kom litt tidlig frem til Isle of Wight

Derfor inntok vi frokost nr.2 på en liten kjempekoselig restaurant helt nede ved havnen. Skikkelig engelsk frokost med egg, bacon, toast og toppen av det hele franske croissanter. Det var nydelig , slitne og trette som vi var  etter en veldig kort natt.

Isle of Wight er en nydelig øy og byen Cowes er en perle på jord, skulle gjerne brukt mere tid der. Synd at vi ikke kunne seile dit.

Vi gikk og shoppet i hovedgaten noen timer, mange fantastiske butikker med masse seilklær og fantastiske småting du ikke får andre steder.

Møtet med World Cruising Club var en flott avslutning på noen koselige timer på Isle of Wight. De var helt gjennom entusiastiske og hjelpsomme. De forsto godt at vi kom til dem med bil og gledet seg til at vi skal møtes igjen i Las Palmas . Det gjør vi også.

Turen hjem gikk også helt greitt. Vi tenkte vi skulle ta tunnelen under den engelske kanal for å spare litt tid, men da vi kom dit og fikk vite at en tur gjennom tunnelen kostet 1500 kr.feiget vi ut og dro til Dover og tok ferja isteden.

Vibeke