Lagos: Swiming Pool

Ronja
Jan Morten Ruud
Sat 29 Aug 2009 16:01
Coordinates:   W08.40.540, N37.06.656
 

Nå begynner det kanskje å bli unødvendig å si at det er strålende vær, men det er det. Og en ting til, nå er det ikke fuktig av morgendugg overalt på båten som det har vært frem til nå. Vi brukte hele dagen i svømmebassenget til Lagos Marina Club – det var en helt herlig dag.

 

Alle gjøremål på båten er stort sett utsatt til mandag, slik at det er fri hele helgen. Men til mandag så starter forberedelsene til å gjøre båten klar for seilasen over til Madeira.

 

I havnen i Lagos er det også flere andre skandinaviske båter samt en del andre ARC båter. Siden MIO som vi har seilt sammen med fra Brest i Frankrike skal videre inn i middelhavet, er vi på utkikk etter andre vi kan seile over til Madeira sammen med. Vi synes fortsatt det er ok å seile sammen med en eller flere andre båter på litt lengre strekk. Alltid greit å ha en backup i nærheten om noe skulle slutte å fungere.

 

På kvelden var det inn til sentrum, som er omkranset av en gammel borg. Yrende liv og røre og vi havnet på taket av en bar hvor de hadde stråparasoller og fint utsikt. Det var det en gjeng med ungdommer fra Australia som hadde vært på cricket turnering. Så ut som at de hadde en helt annen turnering på gang i baren også.

 

Senere på kvelden fant vi noe som så ut som en hyggelig restaurant. Inne var det helt forferdlig varmt og maten var absolutt ikke noe å skryte av. Til andre som skal til Lagos og som leser dette - hold dere unna restauranten rett på andre siden av baren med stråparasollene.

 

Vi er i gang med det tredje reisebrevet, men det sosiale programmet krever sitt (vi storkoser oss sammen de andre norske og skandinaviske båtene dag og kveld og det blir derfor ganske sene dager).

 

Jan Morten