Gran Tarajal

Ronja
Jan Morten Ruud
Tue 27 Oct 2009 23:44

Coordinates:   W14.01.593, N28.12.434

Vi våknet veldig tidlig , veldig tidlig etter av dønninger som slo mot båtens  side. Vi gynget frem og tilbake og det var ikke særlig hyggelig. Derfor lettet vi anker og dro videre nedover østkysten av Furteventura 1 time tidligere enn planlagt. Både vi og Go Beyond var glad for å komme unna de store dønningene og i le.
Den lille vinden som var døde etter bare 1 times tid så det ble motorkjøring. Mads  synes det var en god ide  og kjøre i gang en fiskekonkurranse underveis. Alle var ivrige og vi slang uti fiskesnøret etter først å ha lånt en krok av Go Beyond.
Mads og Elin hadde en stor fisk på , men den klarte bare og ødelegge kroken . Det var det nærmeste vi kom fisk på hele denne turen.
Litt senere på dagen hadde  vi 20 spørsmål over vhf. radioen . Det var kjempegøy.  Vi klarte spørsmålene deres raskest og var derfor dagens  vinnere.
Vi måtte avslutte da vi nærmet oss Gra Tarjal og skulle legge til.
Der var det mange plasser og en tysker sa vi bare måtte finne en plass. Så gjorde vi og etter kort tid satt vi i Go Beyond med en øl og et glass vin.
Byen virket nesten som en spøkelsesby, men vi tok en tur inn og fant en kafe  med internet pog en veldig hyggelig strand.
Kelneren på cafeen anbefalte en fiskerestaurant i nærheten av havna og da vi begynte og bli skikkelig sultne la vi turen innim denne. Det var en veldig enkel restaurant, men de hadde god hjemmelaget mat, så det ble en veldig koselig kveld.
Vibeke