Morro Jable

Ronja
Jan Morten Ruud
Thu 29 Oct 2009 23:01

Coordinates:   W14.21.598, N28.02.929

Våknet til strålende sol med utsikt til en av de flotteste strender en kan tenke seg.

Mads i Go Beyond tilbød seg og være gymlærer og barna fikk prøve dykkerutstyret hans inne på stranden. Det var veldig gøy.

Det var masse mennesker på stranden og vi forsto raskt at denne stranden ble brukt av både surfere, badere og nudister. Mange nakne kropper og se. Litt uvant for oss som er vant til å beholde badetøyet på.

Etter endt dykketime ble vi invitert på lunsj hos Go Beyond. Elin hadde brukt formiddagen til baking og vi ble servert både ferskt brød og nybakt sjokoladekake. Det var en himmelsk lunsj.

Nå hadde vinden frisknet på ganske mye og vi hadde ganske store dønninger inn mot båten. Derfor bestemte vi oss for å lette anker å gå til nærmeste havn- Morro Jable ca. 6 nautiske mil lenger sør.

Når vi kom dit brukte vi gasnske lang tid på nå prøve å finne ut hvor vi skulle legge oss. Det var plass på flere av bryggene , men umulig å vite hvilken som var for gjestende båter. Tilslutt la vi oss på en brygge i den ene enden av havnen. Vi var akkurat ferdig fortøyd da en vakt kom og fortalte oss at vi måtte legge oss på bryggen i den andre enden av havnen. Så gjorde vi det. Når enden er god er allting godt og etter ca. 1/2 time til var både vi og Go Beyond gått fortøyd på bryggen og kunne se frem til en rolig natt.

Vi tok en taxi inn til stedets "sentrum". Der var det koselige restauranter og noen småbutikker. Vi fant en koselig restaurant og hadde en atter en koselig kveld sammen med Elin og Mads.

Vibeke