Lagos - stille og rolig

Ronja
Jan Morten Ruud
Wed 2 Sep 2009 21:24
Coordinates:   W08.40.540, N37.06.656
 

Vi ligger fortsatt i Lagos og nyter tiden sammen med Mio.

Ligger nå 6 andre norske båter i havna, hvor vi kjenner flere av dem fra før. Vi og tre andre er på vei sydover, og de tre andre er på vei nordover (de har mye motvind om dagen oppover langs Portugal og Spania.

Gjengen på Mio skal reise av gårde i morgen - torsdag - så i dag har vi hatt avslutningsfest i Lagos.

 

Det ble mye god mat og drikke. I Lagos er det full fart selv om vi er ute i september. Det var fullt med liv å røre utover kvelden, og vi traff flere av mannskapet på de andre norske båtene ute på byen.

 

Ikke noe annet spesielt nytt å melde her i fra. Det er skole første del av dagen, badebassenget står for 2'dre del, 3dje del er noe lett å spise og drikke i cockpit i båten, føre vi drar ut og spiser middag og ser på livet i byen.

 

 

Jan Morten