Suhsikveld og hyggelig samvær

Ronja
Jan Morten Ruud
Sun 25 Oct 2009 09:21

Coordinates:   W13.48.848, N28.51.479

 
Nye ARC båter kommer stadig inn i havna og mye handler om forberedelsene til den lange atlanterhavskryssingen. Vi har blitt kjent med Elin og Mads på Go Beyond som også ligger her på Marina Rubicon.
De skal være på jordomseiling i 3 år og vi har hatt koselige dager sammen med dem.
Vi møtte også Knut som er fastboende og alltid interssert i og møte nordmenn. Han anbefalte en lokal restaurant som vi prøvde samme kvelden. Veldig god mat.
Torsdag kveld var vi på stedets japanske restaurant og prøvde sushi. De fleste ombord på Ronja var temmelig kritiske  til å spise rå fisk, så det var med blandede følelser vi dro avsted. Både Jan Morten , Mads og Elin fortalte oss på forhånd at vi kom til og synes det var kjempegodt. Mot alle odds fikk de helt rett. Sushi var faktisk veldig godt og enkelte av oss er ikke helt kommet seg fra sjokket ennå. Så nå er det bare å handle slik at vi kan lage sushi av tunfisken vi ""skal" fiske på overfarten.
Vi har  nå fått montert det vi skal av nytt utstyr og har nå 2 rulleseil foran.
Vi er klare til å dra  videre, men vi har nå bestemt oss for å vente på Go Beyond som har båten sin på land akkurat nå, men som regner med å være klare på mandag.
Så da er planen og ta en nattseiling for å komme til Tenerife. Vi er i hvertfall helt klare for å reise til en av de andre kanariøyene nå.
 
Vibeke