Moorea - Robinson Cave

Ronja
Jan Morten Ruud
Thu 6 May 2010 06:35
Position: 17:30.90S, 149:51.20W
 
I dag blåste det ordentlig ute på revet - opp mot 30 knop.
Etter at gutta (Lars, Snorre, Stian og Jan Morten) var ferdig med dykketuren på morgenen, så bestemte vi oss for å flytte båten rundt hjørnet og nn i bukten (Opunhu Bay). Mens vi flyttet båten så åpnet himmelen seg og vi fikk en mer eller mindre ufrivillig dusj.
 
Godt ankret for nattet innerst i bukten, så holder Stian og Snorre nå på med middagen (risotto med hjemmelagde kjøttboller).
 
I morgen har vi tenkt å seile til Raiatea om været har blitt en del bedre - virker slik nå, men det er litt vanskelig å si eksakt her inn i bukta. Etter frokost i morgen flytter vi oss derfor ut igjen til ankringsplassen ute ved revet og ser ann været sammen med 4 andre World ARC båter
 
God kveld til alle her fra Ronja.