Fecamp

Ronja
Jan Morten Ruud
Sat 11 Jul 2009 20:42
Coordinates:   E01.35.977, N50.43.489
    

Kl. 8.00 lørdag morgen kastet vi loss og dro videre. Havre var målet for turen.
Vi visste at vi kom til å få strøm og vind rett på nesen og var spente på hvor ubehagelig det kom til å være. I begynnelsen gikk det ganske greit..Da hadde vi strømmen med oss, men etter ca. 2 timer hadde vi 3 knop strøm i mot .Når vi i tillegg hadde vinden rett i mot føltes det som å stå stille.
Så økte vinden  på bare for å erte oss litt. Da bestemte vi oss for å prøve å gå til Fecamp isteden. Vi fikk en kamp med klokken for vi måtte være i Fecamp før kl. 15.30. Da stenger de slusen til havnen pga. tidevannsendringene, så vi hadde 1 times tid hvor vi  heiet båten frem. Etterhvert slapp strømmen litt og vinden ble mindre akkurat som værmeldingen hadde spådd.
Vi var glade og fornøyde og litt slitne når vi ankom Fecamp, og godt fornøyd med valg av havn.
Etter en tur langs strandpromenaden var vi enig om at dette også var en hyggelig by- sannsynligvis koseligere enn Havre som er en stor havneby.
Vi er glad for valget for i morgen blir vi nok liggende- det er meldt mye vind.
Vibeke