Shopping i Gibraltar

Ronja
Jan Morten Ruud
Thu 17 Sep 2009 19:16

Coordinates:   W05.21.319, N36.08.114

Dag 2 i Gibraltar var satt av til shopping. Vi hadde med Tor-Jo fra Mio som har vært her flere ganger før, her er det taxfree, men man må prute.

Men først var det skol som før, har kommet inn i rutinen for dette nå, så fremover så dropper vi disse kommentarene om skole, men det betyr ikke at vi ikke har skole - det er fast hver ukedag på formiddagen.

 

På lista til shopping står barbermaskin Snorre, hårklipper til gutta om bord (de yngste) og skipperen skal se på kamera. Det har komet et nytt kamera fra Nikon som også har videokamera innebygget i kamerahuset. Vi trenger også en harddisk til for lagring av bilder.

 

Man kan ikke ha dårlig tid når man skal handle her. Prutingen tok nesten 2 timer, det var ringing til sjefen hit og dit, og på slutten ble det en rekke hestehandler med minnebrikker, kamerabagg, ....

 

Uansett, vi fornøyde ut med kamera, barbermaskin, hårklippemaskin, harddisk og diverse nødvendig og unødvendig tilbehør.

 

Utover kvelden og ettermiddagen var det planlegging for innkjøp for avreise. Båten skal fylles med mat, drikke, diesel, ... for turen ned mot Kanariøyene. Vi tror, slik det ser ut nå, at vi kommer til å stoppe i Rabat, en havn som flere har anbefalt i den nordlige delen av Marokko.

 

Jan Morten