Mer venting

Ronja
Jan Morten Ruud
Mon 27 Jul 2009 16:53
Coordinates:   W04.29.290, N48.22.723
    
I dag trodde vi at delene våre og mekanikeren skulle komme og vi kunne dra videre. Men den gang ei.
Delene kommer først i morgen, selv om jeg var tidlig oppe og storhandlet i butikken så alt skulle være klart.
 
Men vi er på tur og har egentlig ikke dårlig med tid.
 
Ting tar tid i Frankrike som alle andre steder, men Franskmennen synes ikke det er noe greit at vi ikke snakker Fransk eller at de ikke snakker Engelsk. så de kvier seg for å ringe oss å fortelle status (de vet ikke hva de skal si). Har nå fått god kontakt med Christian hos Yanmar - kan ikke mange ord Engelsk, men har blitt trygg på at vi finner ut av det sammen.
 
Vi har spist en god lunsj på tex-mex restauranten og brukt ettermiddagen til forskjellige gjøremål, jolletur, bytur, skoleforberedelse( mer jobb enn forventet) og planlegging av turen videre. Nå spilles det amerikaner i cockpiten og snart skal vi ut å spise midag.
 
Vi håper på bedre lykke i morgen.
 
Nå drar vi inn i byen på Havana Club sammen med manskapet på Mio ...
 
 
Vibeke