Tobago Quais

Mantra 2 goes east
Lena & Henrik Harder
Sat 10 May 2014 03:00
12:38.000N 61:25.000
 
Mildare vindar nu i Tobago Cays än vid vårt förra besök i julas. Då låg hundratals båtar här i området - nu ett tjugotal. - Mycket vackert med solljus glittrande i turkosskimmrande och kristallklart vatten. - Ljuset från den reflekterande vattenytan färgar i sin tur skrattmåsarna gröna. Vi trodde först att vi hittat en ny grön fågelart. - Vi har snorklat över reven och tittat på färgglada fiskar. Då det möjligen blir en regnig helg och vi längtar efter internetuppkoppling gick vi i eftermiddag över till Union Island som ligger nästgårds några sjömil söderut. När vi kom dit hörde vi på VHF-en anrop till kustbevakningen från en segelbåt som gått på ett rev i Tobago Cays och behövde hjälp att komma loss. Det är ett trixigt område, där man måste ha full koll på plottern när man passerar ../Lena