Mayreau via satelit (inga bilder)

Mantra 2 goes east
Lena & Henrik Harder
Thu 23 Jan 2014 16:37
12:38.00N 61:25.00W
Efter några dagar klarerade vi ut från landet Grenada på Carriacou och fortsatte färden. Efter lunchankring vid Petite St Vincent gick vi till Clifton Village på Union Island för inklarering till landet St Vincent and the Grenadines - som här ifrån sträcker sig upp till och med ön St Vincent. Fortsatte nästa dag till Salt Whistle Bay vid den lilla vackra ön Mayreau - för första gången - där vi återfann båten Alliena med Jan Guste (Kajsas kompis pappa)! - Här bor bara 300 människor - katoliker av tradition, förutom 16 som gått över till den anglikanska kyrkan. Det berättade en modellsegelbåtsbyggande präst stolt. I den idylliska byn upplevde vi avspänt vardagsliv vid dagens slut. Från toppen av ön såg vi bort till Tobago Cays, där vi förut badat med sköldpaddor tillsammans med Daniel & Co./ Lena