Grenada

Mantra 2 goes east
Lena & Henrik Harder
Sun 5 Jan 2014 01:35
11:59.851N 61:45.565W
Vi är nu komna till södra änden av Grenada. Efter en natt vid Hog Island omgivna av mangroverträsk och i uppenbart sällskap med en del ensliga övervintrare - men också av resenärer som vi - fortsatte vi till Prickly Bay, en liten marina i en uppenbart välmående del av världen. Härifrån reste Daniel-familjen från den närbelägna flygplatsen tidigt i morse. Mot New York för byte, där snökaos rådde dagen före med inställda flyg. - Det blev tomt ombord efter dem! Vi planerar bli här ett slag, ta hand om båten och varandra. Det elektirska har fortfarande hyss för sig ibland och vi hoppas och tror vi kan få råd och hjälp här. Vi vill också se oss omkring på Grenada, kanske hyra bil.   
 
1) Hog Island
Resten Prickly Bay: (3 Jespers pingvindyk.)