Dag 19, Luciadagen

Mantra 2 goes east
Lena & Henrik Harder
Fri 13 Dec 2013 23:55
14:04.456N 60:56.905W
Ca 06.15 lokal tid (11.15 i Sverige) passerade vi mållinjen i gryningen. Per såg till att det blev race sista biten. En liten välkomstkommitté från ARC försåg oss med ett glas rompunch och en korg med frukt och en flaska rom.  Lätt runda under fötterna - kanske av detta men även som följd av lång tid till havs - stegade vi småningom till frukost i land. - Härligt att vara här! Världen har krympt. Man kan ta sig vart som helst med vår båt! - Det visar sig vara St Lucias nationaldag i dag. Ett litet luciatåg har vi dock också skymtat - en annan svensk båtbesättning kände sig inspirerad. Rytmer från blecktrummor och oljefat ljuder. Mörk hud, rastahår och karibisk-engelska. - Ulrika är här och vi ska på gatufest. - Under dagen har vi sovit lite till mans och en tvättmadam har varit och hämtat all vår smutstvätt. Återkommer så småningom - nu är vi i alla fall "over here". /Lena