Mew Stone ut fra Dartmouth

The Loraas family's sailing diary
Liv-Marie & Lars Loraas / Lars Loraas
Thu 9 Jun 2011 11:37
Pos: 50:20.334N 03:28.824W
 
En tidlig morgen  kl 05.15 a.m startet denne dagen, torsdag 9.juni.
 
I går hadde vi en fin dag med tur omkring i den lille sjarmerende byen Dartmouth, hyggelig part med båtnabo fra Pool og et finsk/svensk ektepar som kom å hilste på - de hadde en Ovni 495 - byggenr. 3. Det er møte der og da som det utrolig hyggelige.
 
I dag skal over butka Lyme Bay mot en halvøy som heter Isles the Portland, for tiden er det prøve OL der for Paralympics. Det er nok endel seilbåter omkring der ja. Byen Weymouth ligger ikke så langt fra denne halvøya, det er faktisk her alle alle OL leker som omfatter sjø være om ett år.
 
Det blir en lang dag i båten - over 50 nm blir etappen i dag. Parasaileren er oppe og vi gjør god fart og sol fra nesten blå himmel. Skipperen har fått servert kaffe og mat - så nå skal nok denne dagen bli bra..
 
Vi koser oss