Arendal

The Loraas family's sailing diary
Liv-Marie & Lars Loraas / Lars Loraas
Mon 28 Jun 2010 16:41
Pos:59:27.4N 8:45.9E
 
Det ble en deilig formiddag i Kragerøskjærgården, Gjermund tok sine gjester på en liten tur rundt i skjærgården men en liten tidligere  "fiskebåt" ved navn Ingrid, båten var bare helt nydelig. Der ble det servert felles frokost, alle hadde med seg litt mat og drikke til eget bruk. Trivelig. Vi sa farvel etter to timer og dro inn til Gamle Portør Havn med Sidsel i en raskgående båt. Det tok oss 15 min. å komme tilbake. Lars ordnet slik at vi kastet loss raskt og fikk opp seilene. Det blåste forstsatt S -SW så det ble et legg men etterhvert gikk vi innaskjærs. Det er hyggelig å ta noe av den Norske skjærgården i nærmere øyensyn. Marie og jeg tok oss en liten lur - det var faktisk deilig.
Vi kom til Arendal kl. 18.00, Lars ryddet båt og vi gikk en tur for å handle litt frukt og grønt.