Rothesay Harbour

The Loraas family's sailing diary
Liv-Marie & Lars Loraas / Lars Loraas
Sun 18 Jul 2010 15:21
Pos: 55:50.293N 5:03.120W
I dag reiste vi fra Crinan Canal. Hadde en hyggelig kveld sammen med skipper og mannskal ombord i S/Y Jageren. Nå sees vi neste gang - helt sikkert - i Las Palmas. Vi startet denne søndagen som vanlig tidlig. I dag kom vi ut i fjord med saltvann. Kjærestan koser seg fortsatt sammen. Vi jobber godt sammen ombord, Lars er en super skipper. Vi har møtt mange hyggelige mennesker til nå og vi gleder oss til fortsettelsen.http://www.visitlochness.com/loch-ness-area/caledonian-canal.php denne siden gir mye informasjon om kanalene i Skottland.
Vi har seilt i et fjordområde som heter Firth of Clyde. Nesten som å se Trøndelagen når det gjelder naturen - sier Lars.
Vi kom til en liten ny ved navnet Rothsay, den ligger på øya Isle of Bute.
Kjærestan koser seg