Andre døgn over Nordsjøen

The Loraas family's sailing diary
Liv-Marie & Lars Loraas / Lars Loraas
Wed 7 Jul 2010 13:46
Pos:57:48.085N 00:03.309E
 
Tirsdagsmorgen 6.juli hadde det blåst opp til en liten kuling og den var rett imot - så motorkjøring ble det vi gjorde i stor grad den dagen.Men etterhvert roet vinden seg men fortsatt var det motorkjøring .... Jeg laget pizza til lunsj - det falt i god jord hos begge "gutta". da klokken var 14.00 denne dagen snudde vinden slik at vi fikk slått av motoren og seilt med Genoaen oppe. Det var deilig med avslått motor.... En deilig dag på havet rolig  og fredelig. Det er nå vårt 2.døgn på havet. Først nå begynner jeg å få litt rytme i forhold til vaktplan, sove og spise og ha vakt. Det er deilig å kjenne at kroppen og hodet virker bra. Sjøsyken har vært fraværende for mitt vedkommende hele tiden. Jeg takker Scopoderm plaster for det. Selv om jeg er litt vel tørst innimellom - det er en bivirkning av plasseret. Om nettene holde vi utkikk etter oljeplattformer og skip. Alt vel.
 
Hilsen fra oss i S/Y Oda