Fredag 29.april

The Loraas family's sailing diary
Liv-Marie & Lars Loraas / Lars Loraas
Fri 29 Apr 2011 12:19
 
Pos: 21:53.664N 62:28.600W
 
hm hm dagenen og timene ruller avgårde her utpå havet. Hva holder vi på med om dagene! Jo vi holder utkikk og leser bøker og dekker de andre grunnleggende behov som mat og drikke osv. I går hørte vi andre episode i høresåillet om Dickie Dick Dickens, det er jo morsomt å ha det med seg. Det er god underholdning.

Gårsdagen var det i perioder rikelig med vind  så vi gjorde god fart. Vi har bidevindseilas så her ombord er alt på skjeiva. Det viste vi så vi hadde pakket og gjort det meste klart for det. Men det er jo litt slitsomt i lengden, men det skal rette seg til søndag. Det gleder jeg meg til. Bølgehøyden har roet seg betraktelig dvs er omkring 2 meter og det er deilig. Når bølgehøyden er slik så stuper ikke Oda nedi hver bølger men flyter mer opp på dem.

I går så vi ingen båter omkring oss men natt til i dag har vi sett 2 større skip. De har vært et godt stykke unna. Det er jo litt kjekt å se litt lys om natta eller andre båter på dagen. Da virker det ikke så enormt øde he he.
 
Vi får også gratulere Randi ombord i Sara som har bursdag i dag - Gratulere.
 
Takk for mailene fra dere alle sammen - trivelig å ha de å glede seg med.
 
Det er fortsatt varmt i været men vi regner nok med om ikke lenge må vi ha på oss mer klær om dagene.
 
Farten vår er på vel 6 knops fart og vind fra øst varier fra 14 - 20 knop. Så det går unna....