Torsdag 9.desember

The Loraas family's sailing diary
Liv-Marie & Lars Loraas / Lars Loraas
Thu 9 Dec 2010 11:23
Pos: 14:17.180N 48:16.422W
 
Hipp Hipp Hurra Lars har bursdag i dag han blir 50 år..... he he
 
Det ble pakkeåpning og kortoverlevering til frokost.. og det midt utpå Atlanteren. I dag er Lars sin dag og middagen har en meny som han liker, dampede klippfisk, ringerikserter, bacon og poteter. Det er deilig.
 
I natt har havet vist seg fra en gjevn og god side, vi har hatt gjevn vind og ikke de krappe bølgene som har kastet oss rundt i all verdens sider. Det har til tider vært rene runddansen . Vi blir gode på å bevege oss rundt omkring  i båten. Vi synes selv at det flytter seg veldig raskt og det er jo kjekt. Kristin lander søndag på St. Lucia men vi klarer nok ikke å være der da men så raskt som mulig etter det.
 
Ellers så har Atlanterhavet i løpet av disse ukene vist oss mange ansikter som har vært sitt særpreg. Det har vært spennende, ny erfaring men også til tider krevende. Når vi hadde "bankekryss" i to dager var vi alle etter to døgn vel fornøyd med det. Men vi har klart oss bra.
 
Denne dagen rant opp med flott solskinn og varmt i været. Når vi ser vestover er himmelen blå og klar så vi tenker at lengre vest vi kommer mer stabilt vær får vi.
 
Nok en ny dag med nye muligheter .....