Crosshaven, RoyaL Cork Yacht Club

The Loraas family's sailing diary
Liv-Marie & Lars Loraas / Lars Loraas
Tue 27 Jul 2010 14:42
Pos:51:48.317N 8:18.466W
I dag hadde vi god hjelp av Rudolf (diesil motor) og Helmer (autopiloten) til Crosshaven. En rolig dag på sjøen med vind fra W - dvs rett imot. Landskapet på denne sørøst siden av Irland er flott. Klipper mot havet - noen steder lange sandstrender og grønne sletter. Jordbruk er nok en ganske stor aktivitet - ser det ut som. Endel ruiner er også å se - hva det har vært vet vi ikke, men våre forfedre har jo vært her før ....
Vi blir i Crosshaven noen dager - hvor lenge vet vi ikke. Vi skal gjøre båt og oss selv klar for å krysse Biscaya bukta. Det både gleder vi oss til og gruer oss litt. Fra Corsshaven til La Corunia i Nord Spania tar det ca 5 døgn... så vi må både ha vær og vind med oss. Men først skal vi kose oss litt her i Crosshaven og omeng.
 
kjærestan koser seg fortsatt
PS: nå er sommerferien snart over....