Søndag 8.mai

The Loraas family's sailing diary
Liv-Marie & Lars Loraas / Lars Loraas
Sun 8 May 2011 11:58
Pos: 29:18.906N 43:52.000W
 
Jippi... i går fikk vi beskjed om å lege WP mot Horta, Faial Azorene. Det var utrolig deilig å få den beskjeden. Dette måtte vi feire så til middag stekte vi oss hver vår saftige deilige biff. Den smakte så utrolig godt her utpå havet.
 
Ellers dagen i går var litt travel - her utpå tenker kanskje noen. Ja det var det i går. Vi hadde til tider veldig mye vind - mellom 30 - 35 kn. Så da var det bare å holde pusten og være klar for å reve enda mer enn hva vi hadde gjort. Vinden kom fra VSV - det er greit å få denne vninden i "rompa" på Oda. Men det er jo morsomt å se at vi nærmer oss Horta med raske skritt.
 
Ellers så merker vi at det er kaldere i lufta og temperaturen i vannet er 19 gr... hrrrrhrrr. På nattevaktene nå er vi kledd på så det holder. Våre varme seilklær kommer frem og det er jo godt å ha det på seg.
 
Ellers så startet denne dagen (søndag) med også jevnt god vind - dvs 20 - 25 kn. Så her går det unna. Vi har mindre enn 1000 NM til Horta. Mye psykologi i slike data...
 
Ellers er alt vel med kjærestan som samarbeider og tar vare på hverandre. Både søvn, hvile og mat rutiene våre er vi veldig komfortable med. Det er endel vår sikkerhet at vi tar vare på hverandre på en god måte.
 
Ellers er det noen som kan sende mail til oss med fotballresultatet i dag, Lars er jo opptatt av Rosenborg... kanskje har de vunnet en kamp.. det hadde vært en hyggelig fortredelse. Ellers så skal jeg lage søndagspizza til oss i dag.
 
Ha en trivelig søndag