Søndag 19.sept. 2010

The Loraas family's sailing diary
Liv-Marie & Lars Loraas / Lars Loraas
Sun 19 Sep 2010 17:08
Pos:
 
Denne dagen var som mange andre dager en flott seildag på havet. Sol og meget for vind, vi har seilt i fart mellom 6 - og i perioder over 7 knop. Det synes vi er veldig bra.... Men der er det sikkert noen som synes dette får i sakte fart.
Alt vel ombord og nå begynner det å nærmere seg 2 mnd. til vi starter på Atlanterhavskryssingen.
 
Til nå har vi gjort de aller fleste havkryssene selv og det synes vi har vært bra. Vi får testet ut oss selv og vårt samarbeid både på dag og natt. Det har fungert veldig bra for oss begge to. Vi er faktisk heldig som får det til.
 
Vi koser oss og gleder oss til noen flotte uker på de 7 Kanariske øyer. Om vi kommer til å besøke alle syv vet vi ikke ennå. Men vi gleder oss.
Alt vel og kjærestan koser seg og savner faktisk ikke høsten....