Faial, Horta Søndag 15.mai

The Loraas family's sailing diary
Liv-Marie & Lars Loraas / Lars Loraas
Mon 16 May 2011 00:44
Pos:38:32.022N 28:37.512W
 
Ja da har vi to seilt fra Karibia til Europa alene. Vi er faktisk litt stolte av oss selv. Seilasen har inneholdt det meste av vær og heldigvis har vi sluppen unna det værste været og det kan vi takke Mads i Frivind for. Det har vært en god hjelp under hele seilasen. Vi har seilt ca 2500nm på 18 dager og med ca 5,8 kn i gjennomsnittsfart. Forskjell på tiden er slik at vi er nå 2 timer bak dere hjemme.
 
De siste dagene har vi blitt til en viss grad litt mørbanket av bankesjø og kryss. Men totalt har denne turen gått veldig bra synes vi to.
Først av alt takk til alle dere som har sendt oss mail og holdt kontakt med oss slik. Det har vært og er en kjær oppmuntring her utpå havet. Tusen takk.
Vi har også hatt kontakt med andre norske båter som er på vei over og det har vært hyggelig. Vi på en måte i "samme båt".
 
Nå skal det blir utrolig hyggelig å komme frem, hvor lenge vi blir her vet vi ikke men vi tenker ihvertfall en uke eller kanskje 10 dager. Vi trenger å slappe av litt, kanskje ta en fjelltur og roe helt ned. Ikke minst prøve å komme inn i et litt annet søvnmønster enn hva vi har hatt i disse ukene.
Her skal vi feire 17.mai med mange andre nordmenn som også er her. Vi gleder oss.
 
Jolly Sailor tok i mot oss og det var kjekt. Vi gikk ut å spiste middag og senere på kvelden tok vi imot Dina fra Os og Jazz. I morgen kommer det noen flere norske båter.
 
Alt vel