Farvel Dover

The Loraas family's sailing diary
Liv-Marie & Lars Loraas / Lars Loraas
Sun 19 Jun 2011 11:27
 
Pos: 51:07.066N 01:18.576E
 
Da sier vi farvel til Dover og det har vært et hyggelig møte. Vi har vært sammen med Eli og Jo i Jolly Sailor det er som alltid et hyggelig møte og samvær. Vi fikk en flott tur i går på Dover Castel og ikke minst en tur nedi de underjordiske tunnelene hvor det blant annet var et tidligere operativt hospital med fokus på operasjonsstuen. Litt faglig påfyll var morsomt.
 
I dag setter vi seil mot Ijmuiden - tror vi. De er noe vær som skal ha passert så vi setter seil. Det blir et døgn igjen og det er helt greit. Vi er inni et lavtrykk så vi må bare komme oss avgårde mens vi kan. Eli og Jo skal passere seperasjonslinjen litt lengre sør enn oss men vi håper å møtes i Ijmuiden.
 
Alt vel ombord - skipperen fikk nybakt brød til frokost det ble han gald for. Deilig å ha hjembaka brød nå når vi skal seile et døgn.. rart det der med maten det skaper mye hygge.