Anse de Colombier, St. Barth

The Loraas family's sailing diary
Liv-Marie & Lars Loraas / Lars Loraas
Thu 24 Mar 2011 22:58
 
Pos:17:55.453N 62:52.156W

Startet tidlig fra Barbuda kl. 0615 var vi på vei. Farvel til Barbuda og etter alt vi vet i dag den siste øya vi besøker som bruker valutaen ECD.
he he, i dag hadde vi en morsom opplevelse. Omtrent 30 NM fra St. Barth blir vi innhentet av en annen Norsk seilbåt med KNS flagg og båten var på hele 138 fot.... så hvem var nå det sin? det er dagens qiuz.... he he. Det er ikke så mange som har en slik en på våre hjemtrakter. Lars kalte opp båten og hadde en hyggelig chat med kapteinen som snakket utmerket engelsk. Det var endel folk ombord men hvem de var vet man ikke.... tok flere bilder av båten. Den skarpe leseren kan kanskje se seilnummeret... men uansett en nydelig båt som seilte og gjorde 10 knops fart.
 
Ellers så hadde vi en utmerket akterlig slørseilas med spribom og hele pakka. Gjorde god fart - lå mellom 6,5 - 8.2 kn fart. Ikke værst til å være Oda. Her gjør jo Lars en utmerket jobb, han trimmer og passer på ....jeg lager mat og holde utkikk + en liten lur utpå dagen. Vi koste oss i hele dag.
Nå skal vi være i France til vi setter seil mot Azorene - er planen i dag.... men planer vet man jo alt om - de kan endres...
Her ventet Jolly Sailor på oss - det var veldig hyggelig.