Egersund

The Loraas family's sailing diary
Liv-Marie & Lars Loraas / Lars Loraas
Thu 1 Jul 2010 14:01
Pos:58:27.18N  6:00.01E
Denne dagen startet tidlig dvs kl. 06.15, vi skulle komme oss rundt Lindesnes og Lista på morgenen mens det fortsatt var rolige vindforhold. Det var det meldt. Marie sov mens vi gikk ut, etterhvert som vi hadde lagt oss på kurs gikk Lars og tok seg en lur. Marie voknet etterhvert, hun satte en rundstykke deig - da den var ferdig hevet voknet Lars. Det ble ferske rundstykker på oss alle sammen etterhvert. Det blir nok slik at vi må kjøpe noen flasker gass til med den bakeintensiteten vi har hatt ombord for tiden. Men det er jo utrolig godt da...
Lars oppdaget en lekasje i en ledning til watermakeren - den ble reparert underveis - du verden så deilig at Lars gjør alt tekniske reparasjoner.
Marie fikk slikket solen i cockpit i dag - godt for henne. Mor har stått til ros og hørt på blant annet Reiseradioen og lest Morgenbladet+ holdt utkikk etter diverse ting og tang på sjøen. Seiling har det ikke vært noe av i dag - vinden er rett imot så motormannen gjør jobben.... godt med kraftig motor i båten.
I dag er det siste dagen sammen med Marie, i morgen reiser hun videre til sin venninde i Stavanger og vi to skal jobbe med klargjøre båt og oss selv, i tillegg skal Dag komme til Egersund for å delta over Nordsjøen
En fin dag på sjøen
Marie, Lars og Liv-Marie