Lillehavn, Lindesnes

The Loraas family's sailing diary
Liv-Marie & Lars Loraas / Lars Loraas
Wed 30 Jun 2010 17:04
Pos:57:59.56N 7:05.27E
Nå har morgenen begynt å satt seg ombord. Det første som skjer er at Lars tar et bad - uansett. Han mener det er bra for helsa.Så slår jeg på Reiseradioen etter en løpetur eller et bad sammen med Lars. Marie vokner til Reiseradioen.
Så hva gjør vi ombord! Ja vi skulle ønske at vi fikk seilt mye mer men vinden går på ingen måte vår vei. I dag har hatt liten kuling rett imot - så motormannen går som bare det. Helmer (autopiloten) gjør en god jobb og Vinni (vindgenerator) har produsert strøm til oss helt til vi startet motor. Vi har satt navn til våre gode medhjelpere. I dag har jeg tatt fredagsvasken ombord, Marie har laget lunsj til oss. Vi har bakt sjokolademuffins og kosa oss med musikk, Marie finner musikk til de gamle foreledrene sine - Eric Clapton og slikt. Lars spiller luftgitar.... Så her går tiden med stor kosefaktor. Det er heldigvis deilig sol selv om vinden blåser godt rett imot. Men men slik er det. Marie holder ut og hun koser seg.
Marie og jeg gikk oss en tur og Lars fikk seg en liten lur - godt for alle sammen.
Vi avventer med å runde Lindesnes til vinden løyer noe - nå er det kuling i kasta her ute - så vi ligger godt ved havn.
En flott dag
 
Marie, Lars og Liv-Marie