Søndag 5.september

The Loraas family's sailing diary
Liv-Marie & Lars Loraas / Lars Loraas
Sun 5 Sep 2010 10:55
Pos: 34:17.405N 15:07.345W

Først av alt, i dag ble Lars far og Kristian har bursdag - 24 år. Hipp Hipp Hurra fra oss utpå havet på vei mot Porto Santo...
Vi kan dessverre ikke flagge til fest, med vi seiler med det norske flagget oppe... så det hjelper endel. Jeg hadde tenkt å bake scones til Lars i dag men melka hadde blitt vel i sureste laget.. så det får vente til vi er i havn. Han har fortsatt sine klippfisk boller som han porsjonerer ut litt hver dag...

Så til livet her ombord, alt er bra. Vinden og båten forteller oss mye hva som skal og må gjøres for å få fremdrift - i den retningen vi skal og ikke nok med det - det
er 26 grader Celsius i vannet, midt uti Nordatlanteren... men jeg hopper ikke uti her. Lars tok sitt sedvanlige morgenstell bakpå badeplattformen og jeg ble fristet til å gjøre det samme. Det er jo ikke kaldt. Det var i grunnen deilig. Jeg bruker sikkerhetssele og line... redd for å dette uti men det går jo bra.. Vi fikk et lite glimt av noen delfiner et kort øyeblikk på formiddagen. Vinden er ikke av det sterkeste slaget for tiden men Spinnaker er oppe og vi gjør litt fart dvs. 4-5knop, det er sol og fint vær så vi soler oss også. Vi håper på litt mer vind.. men det får vi beskjed fra Mads hvilket vær vi kan forvente oss.
Hilsen fra kjærestan som seiler videre.