Combarro

The Loraas family's sailing diary
Liv-Marie & Lars Loraas / Lars Loraas
Fri 20 Aug 2010 09:14
Pos: 42:25.692N 08:42.107W
 
En liten fiskelandsby helt i nordsiden av Ria de Pontevedra og i pilotboken står det at det er synd å ikke besøke denne lille historiske byen. Den er fra 1700 tallet og alle husene er bygget i stein. Den er heller intim og trange gater - se bilder.
Vår første møte med Combarro var overraskende og hyggelig. Vi kom inn til brygga og jeg gikk i land, det kom inn en lokal fisker med sin noe sparsomme fangst. Jeg spurte om fisken han hadde var sardiner - den var ganske stor - joda det var det, og ikke nok med der fikk vi en masse av den.... Himmel og hav jeg liker ikke det men Lars skulle kose deg masse. Han ville ikke ha betaling... Du verden. Lars dro tilbake til Oda og la fisken i kjøleskapet - der var middagen til Lars i boks...Hyggelig.

Det er matmarked her for tiden, så se på bildene fra denne vakre lille byen.
Alt vel ombord med kjærestan