Vi ser land.....

The Loraas family's sailing diary
Liv-Marie & Lars Loraas / Lars Loraas
Tue 14 Dec 2010 14:40
 
Pos:14:09.719N 60:35.811W
 
Så er snart vår overseiling kommet til en slutt... Vi ser land.. det var en utrolig følelse - jubel ombord i Oda da gutta fikk land i sikte etter 23 døgn... Vi har klart det.
 
Så hva har skjedd det siste døgnet? Jo i går hadde vi en ganske rolig dag vindmessig egentlig ganske frustrerende men det gikk. Jeg laga en gulrotkake med hasselnøtter og melisglasur på ... det er utrolig hva man kan glemme med litt god mat i magen.. Gutta var fornøyde da..
 
På kvelden økte vinden på og Lars mente at vi skulle prøve å seile med Paraseiler opp hele natta. Gutta hadde vakt og gjorde en fabelaktig jobb.. vi hadde seilt utrolig bra hele natta. Det er veldig motiverende og man blir litt oppstemt av slikt. På morgenen bakte jeg ferske brød og stekte egg og bacon.. vi må ha litt skikkelig sikringskost før ankomst..tenker det blir himmelsk å komme til land.
 
Takk til alle dere som har fulgt oss på denne reisen og ikke minst takk for alle mail. Dere får alle ha en trivelig jul og nytt år og mange hilsner fra oss tre ombord som har hatt en utrolig reise som har vært et eventyr. Ikke minst et fantastisk samhold...
 
Bilder fra overfarten kommer om ikke lenge - følg med