En søndagskveld i Atlanterhavet - Blue Marlin

The Loraas family's sailing diary
Liv-Marie & Lars Loraas / Lars Loraas
Sun 12 Dec 2010 21:27
 
Pos: 14:19.920N 56:43.714W
 
Himmel og hav nå fisket vi en DIGER BLUE MARLIN.....Finn hva sier du??????
 
Den fisken er rååååååå - den er 2 meter fra hale til tuppen på spydet....
 
Den er to meter og bare stor... herregud vi tre har hjerteklapp..
 
Det begynte slik.. vi måtte starte motor og var i grunnen litt lei oss for det pga det var ingen vind. Tor Einar har motherwatch i dag og han startet med å støvsuge og kastet ut mattene slik at vi skulle riste de. Mens Lars rista mattene begynte snøret på fiskestanga og gå.. jeg ropte FISK. Lars hoppa bort til stanga og satt seg ned for å "kjøre " fisken. Vi fikk motoren på båten og farten ned.. det tok oss vel kanskje 45 minutter å få fisken nørme båten.... når den kom nærmere så vi at dette var en diger fisk og en BLUE MARLIN.... Lars fikk fisken helt bort til badeplattformen og Tor Einar stod klar med kroken og kleppa til. Jeg henta gin som de helte oppi såret.. da ble den rolig. Så tok Tor Einar og bløgge fisken.. Blue Marlin har et lang spyd foran munnen og tro det eller ei der hang fiskekroken... det som er utrolig er at kroken er liten og rosa... med andre ord feminin.. Det var slik den ble fanga
 
Vi fikk etterhvert den digre fisken hengt opp og bilder er godt dokumentert. Når vi kommer frem til St Lucia skal dere få se..
 
Herregud for en søndagskveld og på slutten av vår fantastiske seilas...