Søndag 5. desember

The Loraas family's sailing diary
Liv-Marie & Lars Loraas / Lars Loraas
Sun 5 Dec 2010 11:18
 
Pos:13:57.675N 37:32.365W
 
Jepp 2.søndag i advendt... her er det 30 grader i skyggen og lummert.. med andre ord varmt...
Ja dagen i går og natta... Tro det eller ei i går fikk vi en 4-5kilo Baraquda på kroken og i båten. Når har gutta blitt så gode på detta der at det går bra. Men det var litt av en fisk. Vi brukte 45 mn. på å "kjøre" fisken sliten, seil måtte ned for å få så liten fart som mulig i båten. Men til slutt gikk det bra. Den fisken er jo ikke noe syn for øyer kan man si.. har en tanngard som fytti rakken og har utrolig med krefter.. men gutta ombord klarte det. Jeg har tatt bilde av den men det får dere se når vi nå en gang kommer i mål...
 
Komme i mål... ja i går har alt av værmeldinger vi har fått fortalt at Tradevind skulle komme i går kveld men vi venter fortsatt... og vi venter.. det har vært en natt med hompete sjø og svell fra ja fra flere kanter det har gjort at seil har gått opp og ned pga også squals har kommet og gått... Så natta har vært aktiv.
Jeg laga egg og bacon til gutta nå til frokost også fikk de lagt seg for å sove mens jeg passer Oda og seil... Det ser bra ut nå.. Vi har satt Paraseileren opp og ut på Spribom... vi har nå platt lens...
 
Ellers selskapet  går gikk rolig og fint for seg, en god middag og 2 ml rødvin på hver + dessert... Vi kosa oss med musikk også.
En hyggelig kveld på sjøen - eller nærmere bestemt Atlanterhavet.
 
Vi går sakte men sikkert mot målet og alt er bra ombord.