Pta. Careiro

The Loraas family's sailing diary
Liv-Marie & Lars Loraas / Lars Loraas
Fri 13 Aug 2010 10:33
Pos:42:43.508N 09:05.100W
Pos:42:46.018N 09:02.333W

Dro opp ankeret i formiddag for å seile ut fjorden og målet var en by ved navn Muros i bukta Ria Muros. Etter at vi har ligget på anker ved denne straden et par døgn kjente vi til den kraftige vinden, og det var den denne morgenen også. Rullet ut Genoaen og seilte i 8 knop fart, vinden var i perioder oppe i 30 knop. Men når man får den som akterlig slør så går det jo bra. Solen skinte men det var ikke noe særlig varmt i lufta, vinden var kald - nordavind... Etterhvert synes vi at farta gikk vel raskt så vi tok et rev i Genoan - da roa det seg til 6 knop... Lille Oda som hang etter synes kanskje det var greit. Den hang som et slips i perioder.
Endel fiskebåter ble passert men ingen seilbåter i sikte denne flotte dagen.
Alt vel ombord.