Anvil Point

The Loraas family's sailing diary
Liv-Marie & Lars Loraas / Lars Loraas
Fri 10 Jun 2011 12:55
 
Pos: 50:33.460N 01:57.223W

Denne dagen hadde vi ikke behov for å stå opp i "otta" dvs veldig tidlig. Vi skal rundt Anvil point og her måtte vi ha medstrøm. Nå er skipperen ombord i Oda super på tidevann og strøm + vind.Crewet lener seg litt tilbake her gitt.
Vi seiler langs the Dorset coast, et flott landskap med endel hvite klipper langs sjøen. Vi lurte på om det er mye kalk i fjellet her siden det er hvite klipper - kanskje noen vet svaret. Det vi har brukt i dag er Paraseileren - den gir oss veldig god fart, vi cruser i fart mellom 7 - 9 kn. og det er fort for oss.
 
Alt er vel ombord - skipperen fikk servert varm Betasuppe med olivenbrød til lunsj. Han lurte på hvordan jeg trodde han var sulten.. noe han egentlig ikke var helt ennå. Men som de fleste vet så har ikke kjæresten min hvert ofte sulten etter at vi møtte hverandre. Hm
 
Ute har vi strålende sol fra nesten skyfri himmel men litt kald vind og vårt mål i dag er byen Poole.